WORKSHOP AFFIRMATIES SCHRIJVEN

Affirmeer jij of affirmeer ik? Affirmaties zijn een leuke manier om bewust te werken aan je gedachten. Gedachten die je niet meer dienen, vervang je door fijne, positievere versies met als doel: een mooier leven. De kracht van woorden is daarbij superbelangrijk, resoneert een affirmatie met jou?

Schrijf je mee?

Affirmaties schrijven

In deze workshop leer je wat affirmaties zijn, hoe ze werken én ga je aan de slag met jouw persoonlijke affirmaties schrijven.

Je krijgt alle praktische tools om zelf door te gaan met affirmeren en het effect ervan op jouw leven te ontdekken. Ervaring met schrijven is niet nodig.

PS. Persoonlijke ervaringen delen met de groep mag, maar niks moet. Je affirmeert voor the one and only: jezelf!

Details

Datum             : Zaterdag 7 november 2020

Tijd                   : Van 14.00 tot 16.00 uur

Locatie            : Online via Zoom.

Kosten            : €25,-

👉 Meedoen? Meld je aan door een mailtje te sturen naar info@maikegerritsen.nl. Vermeld daarin jouw gegevens en aan welke workshop je deel wilt nemen.

Na ontvangst van je betaling ontvang je een uitnodiging voor de Zoom-meeting. Zoom is gratis, je dient het programma alleen even te downloaden.

Niet vergeten!

Een pen, papier/schrijfboekje en een open mind. Heb je vragen over de workshop? Neem gerust contact met me op.

Inschrijving Workshop Affirmaties Schrijven

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.