Schrijfworkshops

Wat als je jouw stem zo helder zou horen, dat je geen twijfel meer hebt over de keuzes die je moet maken? Je een manier vindt om problemen en obstakels op je pad te onderzoeken, op een praktische en down-to-earth manier? Je ruimte maakt voor jouw dromen en ook stappen gaat nemen om dichterbij te komen?

Happy life

Naast mijn werk als professioneel tekstschrijver ontdekte ik een andere kant van schrijven. En ik wist dat ik een klankbord had gevonden dat ik kon inzetten voor het creëren van mijn happy life!

Schrijven brengt je o.a. rust, helderheid, inzicht, actie en veel plezier! Door te reflecteren op wat er speelt in je leven, werk je actief aan persoonlijke groei. Naar mijn mening dé sleutel naar een gelukkig leven! Ik organiseer verschillende schrijfworkshops waarin ik jou kennis laat maken met de kracht van schrijven.

Agenda okt/nov 2020

Ik vond de oefeningen heel fijn en uitdagend om te doen. Als ik nu mijn journal nalees dan helpt me dat om in een fijne flow te komen! Je persoonlijke touch gaf mij een veilig gevoel.

Ik heb veel inzicht gegekregen over hoe je zelf invloed hebt op hoe je je voelt. Het schrijven met liefde naar jezelf vond ik lastig. Jouw begeleiding was rustig en superfijn, dank je wel!

Ik had veel aan de meditatie en schrijfoefeningen. Ik ben beter gaan luisteren naar wat ik nodig heb. Jouw aanpak sprak me echt aan. Alleen maar positief!

De afwisseling tussen zelf nadenken en schrijven is erg fijn. Ik vond veel herkenning en je bent een prettig en open mens. Ik had niet de behoefte om alles te delen, fijn dat daar geen druk op zat.

WORKSHOP LIEF DAGBOEK

Lief Dagboek: Ga aan de hand van inspirerende oefeningen aan de slag met oldskool dagboekschrijven. Schrijf je nu in!

WORKSHOP AFFIRMATIES

In deze workshop leer je wat affirmaties zijn én ga je aan de slag met het schrijven van persoonlijke affirmaties. Schrijf je mee?

WORKSHOP FLIP YOUR SCRIPT

Een creatieve schrijfworkshop, waarin je alles leert over scripting en je aan de slag gaat met het schrijven van jouw script. Doe mee!