Things I can’t say out loud

Naast mijn diensten als tekstschrijver en copywriter, zet ik schrijven ook als in als middel voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Want een mooie wereld begint bij jou!

Happy life

In onze drukke maatschappij is ruimte voor jezelf, je gedachten en gevoel niet vanzelfsprekend. Veelal is onze aandacht gericht op externe zaken als werk, gezin, geliefden, familie, vrienden etc. En dat is natuurlijk helemaal goed. Maar als je je aanvraagt waar jij bent in het verhaal van jouw leven, als het begint te knagen en te schuren, de dagen voorbij vliegen en je je niet happy voelt… Dan gaat er iets niet helemaal lekker en is het tijd om daar wat aan te doen! Bijvoorbeeld door te schrijven.

Lief dagboek…

Schrijven en werken aan je persoonlijke groei zijn een geweldige combinatie. Woorden op papier zetten zorgt voor inzicht, helderheid en rust. Daarnaast is het gewoon een heel praktisch én leuk middel om in te zetten voor je eigen ontwikkeling, wensen en dromen. Ik schrijf zelf, vanaf jongs af aan, dagelijks in mijn journal en heb zelf ervaren wat een krachtig medium dat is. En deze kennis geef ik graag aan je door.

Agenda

Met veel plezier organiseer ik daarom trainingen en (schrijf)workshops, gericht op persoonlijke ontwikkeling en schrijven vanuit je hart. Want ik geloof dat een gelukkig leven voor iedereen is weggelegd.

En als je nu denkt… Ja, leuk. Maar waar te beginnen? Start hier ->

Schrijf je in voor de nieuwbrief en blijf op de hoogte!

  • Tarieven

Ontvang de nieuwsbrief