Copy nodig?

Als zelfstandig copywriter en tekstschrijver help ik bedrijven en organisaties aan creatieve, wervende én heldere teksten. In de acht jaar dat ik werk met woorden, heb ik voor veel intiatieven mogen schrijven: van grote commerciële partijen als Honig, Jumbo, Adidas en bol.com tot yogascholen, politieke partijen, stichtingen en populaire campings. De opdrachten variëren van het schrijven van productteksten, flyers, brochures, pay-offs en voice-overs tot educatief lesmateriaal, promotie materiaal, webteksten, interviews en meer.

Mooie wereld

In 2019 heb ik een (voor mij) belangrijke keuze gemaakt: Ik schrijf voor een mooie wereld. Ik zet mijn scherpe pen dan ook het liefst in voor iedereen die een extra ‘spark’ aan onze wereld toevoegt. Want: YES!

Een indruk krijgen van mijn werk? Zie het portfolio.

Creatief

Heb je last van:

a. keuzestress
b. writer’s block
c. geen tijd
d. andere obstakels die een goede tekst/campagne/project in de weg staan?

Geen zorgen, help is on the way! Creatief, inhoudelijk en conceptueel meedenken: ik doe het graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of neem contact met me op om je wensen te bespreken.

Taalniveau B1

Een mooie wereld start voor mij met heldere communicatie en elkaar écht begrijpen. Teksten die aankomen in het hart van de lezer. Om die reden schrijf ik al mijn teksten bij voorkeur op taalniveau B1; voor 95% van de Nederlandse inwoners te begrijpen. Hier dus geen moeilijke gedoe, ik tover de meest complexe en wollige teksten om tot een helder verhaal.

Schrijfstijl
  • Duidelijke taal
  • Logische opbouw en structuur
  • Koppen en tussenkoppen
  • Korte zinnen
  • Toegankelijk woordgebruik
  • Actief en positief
  • Altijd met liefde geschreven
Wat anderen zeggen…

“Je hebt precies begrepen wat ik wil zeggen en het omgetoverd in prachtige teksten!”
“Dank voor je mooie schrijven, Maike. Ik ben absoluut enthousiast over ‘jouw jasje’!”
“Bedankt dat je het zo snel opgepakt hebt. Blij mee!”
“Wat betreft de tekst, perfect, in één keer goed. Hartelijk dank, je hebt er een tevreden klant bij!”