Tarieven

Zelf wil ik graag weten wat iets kost, vandaar dat ik ervoor heb gekozen mijn tarieven gewoon online te zetten. Wel zo transparant. Ik werk trouwens met één vast uurtarief voor het schrijven van teksten. Je kunt vooraf altijd rekenen op een offerte op maat, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

->Interesse in een workshop? Leuk! Neem gerust contact met me op en vertel me je wensen. De prijs bepalen we in overleg.

Uurtarief losse opdrachten

Uurtarief €75 ex. btw.

Blog of nieuwsbrief €175 ex. btw.

Good to know: Hoe strakker de briefing, hoe beter ik een inschatting kan maken van mijn uren en jouw investering.

PS. Heb je wekelijks of maandelijks blogs nodig? Schaf dan een handige strippenkaart aan. Een vaste structuur voor je blogs + je bent goedkoper uit.

Vaste samenwerking

Heb je op regelmatige basis iemand nodig voor je tekstwerk? Ben je op zoek naar een steady tone of voice voor al je communicatie-uitingen? Dan kunnen we op vaste projectbasis gaan samenwerken. Per product of project maak ik een inschatting van de kosten en spreken we samen een vast maandbedrag af.

Tarief inspiratiesessies

Inspiratiesessie particulier – €90 incl. btw. Duur: 1,5 uur. Locatie in overleg.

Inspiratiesessie zakelijk – €125 ex. btw. Duur: 1,5 uur. Locatie in overleg.

Bel me of vul het contactformulier in voor het boeken van een sessie in de natuur.

  • Tarieven

Koffie/thee drinken?

Koffie drinken

Elkaar ontmoeten is fijn, zeker als we voor langere tijd gaan samenwerken. Een keer koffie/thee drinken of per telefoon kennismaken? Leuk! Mail me gerust voor een afspraak.