Tarieven

Zelf wil ik graag weten wat iets kost, vandaar dat ik ervoor heb gekozen mijn tarieven gewoon online te zetten. Wel zo transparant. Ik werk trouwens met één vast uurtarief. Voor dit tarief ga ik graag aan de slag, wat je wensen ook zijn. Je kunt vooraf altijd rekenen op een offerte op maat, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Uurtarief

Uurtarief €75 ex. btw.

Blog of nieuwsbrief €150 ex. btw.

Good to know: Hoe strakker de briefing, hoe beter ik een inschatting kan maken van mijn uren en jouw investering.

PS. Heb je wekelijks of maandelijks blogs nodig? Schaf dan een handige strippenkaart aan.

Vaste samenwerking

Heb je op regelmatige basis iemand nodig voor je tekstwerk? Ben je op zoek naar een steady tone of voice voor al je communicatie-uitingen? Dan kunnen we op vaste projectbasis gaan samenwerken. Per product of project maak ik een inschatting van de kosten en spreken we samen een vast maandbedrag af.

Helpende hand

Heb je tijdelijk een helpende hand nodig? Is je copywriter ziek? Mits mijn agenda het toestaat, sta ik voor je klaar. Dit doe ik in principe vanuit huis, dat scheelt weer (reis)tijd en geld. Heb je liever dat ik op kantoor kom werken? Geen probleem, ik reken €0,19 per gereden kilometer. En voor reistijden langer dan een half uur, €32,50 ex. btw. per half uur.

Koffie/thee drinken?

Koffie drinken

Elkaar ontmoeten is fijn, zeker als we voor langere tijd gaan samenwerken. Een keer koffie/thee drinken of per telefoon kennismaken? Leuk! Mail me gerust voor een afspraak.