Liefde voor woorden

Woorden hebben voor mij iets magisch, ze zijn een vorm van expressie. Als kind was ik altijd al bezig met lezen en schrijven: de liefde voor woorden zit me gewoon in het bloed. Ik ben dan ook erg dankbaar dat ik van schrijven mijn beroep heb kunnen maken.

Wat wil je zeggen?

Wat is het doel van een tekst? Wat wil je dat de ontvanger na het lezen voelt of doet? Wat wil je eigenlijk zeggen? Iedere tekst heeft een doel. Woorden geven aan een doel kun je zien als Pinokkio die tot leven komt: jouw verhaal komt nu écht tot leven. Ik schrijf beeldend en altijd to-the-point, ik blaas je verhaal, bedrijf of merk leven in en denk graag met je mee over de invulling van content, website, nieuwsbrieven en andere vormen van communicatie. Kortom: je smoel naar buiten toe. Ik werk graag samen met webbouwers, strategen en vormgevers. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Up-to-date

Ik houd mezelf up-to-date door regelmatig cursussen te volgen ter verdieping van het schrijfvak, naar workshops en netwerkbijeenkomsten te gaan, vakliteratuur te lezen en door heel veel te schrijven.

Bewust

In het dagelijks leven ben ik moeder van de twee leukste jongetjes op aarde. En ben ik gek op yoga, boeken, muziek, surfen en de natuur. Ik zorg graag voor Moeder Aarde en houd me bezig met het milieu. Om die reden probeer ik zo bewust mogelijk te zijn van mijn eigen footprint en de wereld die ik achterlaat voor mijn kinderen.

Groen schrijven

Als ik voor je ga schrijven, dan kies je voor een bewuste copywriter. Zo werk ik zoveel mogelijk vanuit huis, op een simpele laptop. Ik ga graag op de fiets naar afspraken, maar als het niet anders kan, kom ik met de auto. Nee, niet elektrisch. Die was nog wat te duur, hij staat wel op mijn verlanglijstje;-).

  • De energie op mijn kantoor komt van Texel en is 100% groen.
  • Facturen maak je over aan de duurzame ASN Bank.
  • Ook scheid ik al ons gezinsafval.
  • Ben ik een groot fan van kringloopwinkels.
  • Eten we weinig vlees hier thuis, genoeg lekkere vega opties.
  • En print ik (als het nodig is) op gerecycled papier.