Liefde voor woorden

Hi, mijn naam is Maike Gerritsen. Maar zover was je zelf natuurlijk al. Leuk dat je op mijn website rondkijkt!

Woorden hebben voor mij iets magisch, ze zijn een vorm van expressie. Als kind was ik altijd al bezig met lezen en schrijven: de liefde voor woorden zit me gewoon in het bloed. Ik ben dan ook erg dankbaar dat ik van schrijven mijn beroep heb kunnen maken en ik doe niks liever dan inspirerende content de wereld in brengen.

Ik houd mezelf up-to-date door regelmatig cursussen te volgen ter verdieping van het schrijfvak (o.a. SEO Copywriting), naar workshops en netwerkbijeenkomsten te gaan, dagelijks vakliteratuur te lezen en natuurlijk door heel veel schrijfuren te maken.

In het dagelijks leven

Anno 2019 ben ik 38 jaar. In het dagelijks leven ben ik moeder van de twee liefste jongetjes op aarde, ben ik dol op lezen, het bos, de zee, surfen en haal ik veel plezier uit de kleine dingen in het leven. Ook werk ik elke woensdagochtend vrijwillig in de schoolbibliotheek, superleuk om te doen! Adem in, adem uit; ik sta bijna dagelijks op mijn paarse yoga mat voor wat flexibiliteit. Een handige eigenschap bij het schrijven.

Ik zorg graag voor Moeder Aarde en houd me bezig met het milieu. Om die reden probeer ik zo bewust mogelijk te zijn van mijn eigen footprint en de wereld die ik achterlaat voor mijn kinderen.

“Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.” – Nelson Mandela –

Bewuste schrijver

Als we gaan samenwerken, dan kies je voor een bewuste copywriter. Zo werk ik zoveel mogelijk vanuit huis, op een simpele laptop. Ik ga graag op de fiets naar afspraken, maar als het niet anders kan, kom ik met de auto. Nee, niet elektrisch. Die was nog wat te duur, hij staat wel op mijn verlanglijstje;-).

  • De energie op mijn kantoor komt van Texel en is 100% groen.
  • Facturen maak je over aan de duurzame ASN Bank.
  • Ook scheid ik al mijn afval.
  • Ben ik een groot fan van kringloopwinkels.
  • En print ik (als het nodig is) op gerecycled papier.

“Maike begrijpt precies wat je wilt zeggen en tovert het om in prachtige teksten. Teksten die bij jouw merk of bedrijf passen én die het gewenste resultaat opleveren. Super!”

Ania LiestingAnia Liesting Fotografie