Pilot training ‘Omdat ik denk ❤’

Kies jij elke dag bewust welke schoenen je bij een outfit draagt? Of misschien poets jij je schoenen wel en maak je ze schoon na een blubberige wandeling? De meeste mensen besteden veel zorg en aandacht aan hun schoenen. En omdat je dagelijks honderden stappen loopt, is het belangrijk dat ze lekker zitten, goed lopen én dat je er blij mee bent. Heerlijk comfortabele schoenen geven je een goed gevoel. Toch?

Gedachten zijn krachten

Denken is net zoiets. Je denkt de hele dag door. Hoe ‘zitten’ deze gedachten? Passen ze bij jou? Voelen ze fijn? Gedachten zijn uitzonderlijk krachtig; ze bepalen hoe jij het leven ervaart. Net als dat je elke dag kiest welke schoenen je aantrekt, kies je ook dagelijks je gedachten. Met tijd, aandacht en een flinke dosis liefde zorg je ervoor dat jouw gedachten als gegoten zitten. En dat jij je eigen beste vriend wordt.

Inhoud training

Tijdens de pilot ‘Omdat ik denk ♥’ gaan we hier in zeven praktische lessen (van elk 2,5 uur) mee aan de slag. Deze toegankelijke en gemakkelijk toepasbare training is gebaseerd op de filosofie van Louise Hay, schrijfster van de klassieker ‘Je kunt je leven helen’. Deelnemen kost €75.

Er zijn vier plekken beschikbaar.

Details + aanmelden

Data                 : Zaterdag 9 en 23 nov, 7 en 21 dec 2019 + 11 en 25 jan en 8 feb 2020.

Tijd                  : 10 – 12.30 uur (2,5 uur).

Locatie            : Vogelenzang, exacte locatie volgt.

Meenemen     : Boek ‘Je kunt je leven helen’ van Louise Hay, notebook + pen.

Heb je het boek niet? Leen het uit de bibliotheek of bestel het via mij met 20% korting (je betaalt €16 in plaats van €20). Geef dit even aan bij je aanmelding, dan neem ik het boek voor je mee als we starten.

Investering      : €75. Inclusief good vibes, koffie/thee en lekkers.

Aanmelden     : Per e-mail: info@maikegerritsen.nl. Graag je naam + adresgegevens.

  • Tarieven

Ontvang de nieuwsbrief