• OMDAT IK DENK ♥

TRAINING ‘OMDAT IK DENK ♥’

Kies jij elke dag bewust welke schoenen je bij een outfit draagt? Of misschien poets jij je schoenen wel en maak je ze schoon na een blubberige wandeling? De meeste mensen besteden veel zorg en aandacht aan hun schoenen. En omdat je dagelijks honderden stappen loopt, is het belangrijk dat ze lekker zitten, goed lopen én dat je er blij mee bent. Heerlijk comfortabele schoenen geven je een goed gevoel. Toch?

Gedachten zijn krachten

Denken is net zoiets. Je denkt de hele dag door. Hoe ‘zitten’ deze gedachten? Passen ze bij jou? Voelen ze fijn? Gedachten zijn uitzonderlijk krachtig; ze bepalen hoe jij het leven ervaart. Net als dat je elke dag kiest welke schoenen je aantrekt, kies je ook dagelijks je gedachten. Met tijd, aandacht en een flinke dosis liefde zorg je ervoor dat jouw gedachten als gegoten zitten. En dat jij je eigen beste vriend wordt.

Inhoud training

Tijdens de training ‘Omdat ik denk ♥’ ga je hier in zeven praktische lessen (2,5 uur, om de twee weken) mee aan de slag. Aan de hand van creatieve schrijfoefeningen, meditaties en praktische opdrachten leer je de kracht van jouw gedachten kennen + hoe je deze superpowers inzet voor een droomleven. Deze toegankelijke training is gebaseerd op de filosofie van Louise Hay, schrijfster van de klassieker ‘Je kunt je leven helen’.

Wil je meer weten of heb je vragen over de training, neem gerust contact op.