At your service

– Het doel is bruggen bouwen, communicatie is mijn gereedschap –

Inmiddels ben ik ruim 10 jaar actief als creatief copywriter en communicatie specialist met een breed portfolio aan opdrachtgevers. Ik ben gespecialiseerd in schrijven op taalniveau B1 en het ontwikkelen van een herkenbare tone of voice. Daarnaast kun je me inzetten als dichter en spoken word artiest.

B1-taalniveau

Er zijn ongeveer 2,5 miljoen mensen in Nederland laaggeletterd. Ik werk voornamelijk met taalniveau B1 (voor 95% van de Nederlandse inwoners te begrijpen), omdat ik geloof dat een goede boodschap voor iedereen toegankelijk is.

Tone of voice

Hoe klinkt jouw bedrijf, merk of organisatie? En resoneert dat met wie jullie diep vanbinnen zijn? Het bepalen van de juiste tone of voice zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen naar de doelgroep toe. Check!

Creatief brein en ideeën generator

Een frisse wind? Nieuwe merknaam? Slogan of campagne nodig? Ik vlieg in als creatief brein en ideeën generator. In het verleden ben ik creatief betrokken geweest bij het uitrollen van grote (communicatie) projecten voor o.a. adidas, stichting Kikid en Squla. Online kennismaken, altijd leuk.

Dichter bij jou…

Daarnaast zet ik mijn taalskills in als dichter en spoken word artiest. Ben je op zoek naar een woordkunstenaar voor jouw merk, campagne of event? Ik ben je vrouw!

Klim in de pen en laat me weten waar ik je bij kan helpen.

Portfolio