Voor alle ouders in NL

Het is topsport, een gezin runnen. Weet ik uit ervaring. Hup, hup, allemaal de deur uit in de ochtend, aan de slag met mijn eigen werk, even een wasje draaien tussendoor, de katten eten geven, verder schrijven en aan het eind van de dag wat lekkers én gezonds op tafel zetten. Zoiets. En eigenlijk dus nog meer.

Maar wat geniet ik elke dag van mijn moederschap! En ik vind het dan ook heerlijk om erover te schrijven. Bijvoorbeeld voor Squla. Lees hier mijn laatste blogs:

Educatief koken, maak er een feestje van!

Educatief boodschappen doen, met kinderen.

Een rustige autorit: Zó doe je dat!

Talen leren: heeft jouw kind een talenknobbel?

Dossier dyslexie: hoe zit het precies?

PS. Heb je de tijd? Lees lekker verder. Wil je jouw tekstwensen graag uitbesteden? Neem dan gerust contact met me op: info@maikegerritsen.nl

 

Terug naar overzicht