Update #1 - 2017

“Maar wat doe je nou eigenlijk precies?”. Ik denk dat ik deze vraag in 2016 ‘best wel heel vaak’ heb gehad. Het antwoord is; offertes sturen en schrijven, schrijven, schrijven.

Verleidelijke, zakelijke, grappige, informatieve, creatieve en verkopende teksten voor websites, folders, producten, klantenservices, blogs, persberichten, nieuwsbrieven en ga zo maar door. Het is wat ik het liefste doe!

Een van mijn goede (zakelijke) voornemens voor 2017 = af en toe een update de wereld in slingeren zodat mensen weten waar ik mee bezig ben geweest. Vandaag dus update #1; een greep uit mijn opdrachtgevers van de afgelopen weken.

Webteksten, landingspagina’s, SEO

Subtiel

Ania Liesting Fotografie

Vitadis

Curve

Evelyn Eelman Makelaardij

Kanish in Media

Klantscripts

Bol.com

Pers

Ruwe Pit

Aad de Wit

Blogs

Squla 

Boeketcadeau.nl

Vrije publicaties

‘Krezip’ in magazine de Verhalenmakers

‘Mijn schatje met haar saffie’ schrijfwedstrijd 120W: Misdaad

Het jaar 2017 is hier weer lekker gestart, er zijn aardig wat offertes de deur uit én er staat een groot, creatief copywriting project voor de deur.

Foto

Deze foto maakte ik op het strand van Wijk aan Zee begin januari 2017. Er waren duizenden zeesterren aangespoeld op het strand, een bizarre gewaarwording. Als je goed kijkt zie je er een paar liggen tussen de kleurrijke kluwen touw. 

Keep u posted!

PS. Heb je de tijd? Lees lekker verder. Wil je jouw tekstwensen graag uitbesteden? Neem dan gerust contact met me op: info@maikegerritsen.nl

 

Terug naar overzicht