Strippenkaart voor blogs

Bloggen is een leuke en gemakkelijke manier om nieuwe klanten naar je website te trekken. Je kunt je blogs zelf schrijven of je kunt er een professionele blogger voor inhuren. Zelf werk ik veel als ghostwriter: het lijkt alsof jij de blog hebt geschreven en jouw naam staat eronder,  ik heb ze geschreven. 

Ook schrijf ik blogs onder mijn eigen naam, over onderwerpen waar ik 'verstand' van heb. Bijvoorbeeld voor Squla over kinderen, opvoeding en de basisschool en natuurlijk over schrijven.

Het inhuren van een tekstschrijver is een investering die je dubbel en dwars terugverdiend, is mijn ervaring. Iedere publicatie van een blog leveren mij één of meerdere klanten op. Meestal gaat de telefoon nog diezelfde week. Ik vind het magisch;-).

De voordelen van (zakelijk) bloggen:

Bloggen is dé manier om jezelf en de expertise van je bedrijf te laten zien. Daarnaast is het gewoon ook heel erg leuk om te doen. Nog niet overtuigd? Hieronder nog acht redenen om direct te starten met bloggen: 

  • je zet jezelf/je bedrijf neer als expert;
  • je kunt je passie delen;
  • je geeft gratis content weg en dat doet het natuurlijk super goed bij je doelgroep;
  • een blog versterkt social media, dus meer conversie;
  • je hebt steeds nieuwe content op je website en daar houdt Google van. Je website wordt beter vindbaar;
  • je klanten leren je kennen en zij jou;
  • je kunt je ideeën testen en feedback vragen;
  • je vergroot je netwerk.

Blogs schrijven

Besteed je het schrijven van je blogs liever uit? Dan is mijn strippenkaart misschien iets voor jou. 

Strippenkaart 3x schrijven blogs - €375 ex. btw.

Strippenkaart 5x schrijven blogs - €675 ex. btw.

Voor een losse blog betaal je €150,- ex. btw. per blog. 

We plannen samen wekelijks/maandelijks een moment waarop je mij, per e-mail of telefonisch, de input voor jouw blog aanlevert. Vervolgens ga ik aan de slag met de tekst, structuur en de inhoud. Ik houd daarbij rekening met SEO, sterke titels, tussenkopjes, linkbuilding en call to actions. Vaak volgt er daarna nog een kleine correctieronde.

Doorlooptijd:ongeveer een week. 

Blog redigeren

Misschien schrijf je liever zelf je blogs, maar vind je het fijn als er iemand tegenleest en de tekst redigeert en optimaliseert? Ik help je natuurlijk graag. De kosten komen neer op:

Strippenkaart 3x redigeren blogs - €150 ex. btw.

Strippenkaart 5x redigeren blogs - €450 ex. btw.

Direct starten?

Het publiceren van blogs is, naar mijn mening, onmisbaar in je marketingstrategie en een ideale manier om jezelf te laten zien aan de wereld. Dus: loop jij al een tijdje rond met het idee te starten met bloggen? Laat mij je helpen en breng structuur in het publiceren van jouw blogs. 

PS. Heb je de tijd? Lees lekker verder. Wil je jouw tekstwensen graag uitbesteden? Neem dan gerust contact met me op: info@maikegerritsen.nl

 

Terug naar overzicht