STRIPPENKAART VOOR BLOGS

Bloggen is een leuke en makkelijke manier om nieuwe klanten naar je website te trekken. Schrijf jij je blogs zelf of geef je het liever uit handen?

Het inhuren van een tekstschrijver voor je blogs is een investering die je dubbel en dwars terugverdiend. Iedere publicatie van een blog leveren mij altijd één of meerdere klanten op. Meestal gaat de telefoon nog dezelfde week. Ik vind het magisch;-).

De voordelen van (zakelijk) bloggen:

Bloggen is dé manier om jezelf en de expertise van je bedrijf te laten zien. Daarnaast is het gewoon ook heel leuk om te doen. Niet overtuigd? Hieronder nog acht redenen om direct te starten met bloggen:

  • je zet jezelf/je bedrijf neer als expert;
  • je kunt je passie delen;
  • je geeft gratis content weg en dat doet het natuurlijk supergoed bij je doelgroep;
  • een blog versterkt social media, dus meer conversie;
  • je hebt steeds nieuwe content op je website en daar houdt Google van. Je website wordt beter vindbaar;
  • je leert je klanten kennen en zij jou;
  • je kunt je ideeën testen en feedback vragen;
  • je vergroot je netwerk.

Blogs schrijven

Geen tijd, zin of is er een andere reden dat je niet aan het schrijven van blogs toekomt? Huur mij in als ghostwriter. Je schaft een strippenkaart aan en we gaan samen aan de slag met het schrijven van jouw blogs. Of eigenlijk: jij levert de input en ik doe het schrijfwerk. Handig toch;-).

We plannen samen wekelijks/maandelijks een moment waarop je mij, per e-mail of telefonisch, de input voor jouw blog aanlevert. Vervolgens ga ik aan de slag met de tekst, structuur en de inhoud. Ik houd daarbij rekening met SEO, sterke titels, tussenkopjes, linkbuilding en call to actions. Vaak volgt er daarna nog een kleine correctieronde.

Doorlooptijd:ongeveer een week.

Kosten

Strippenkaart 3x schrijven blogs – €450 ex. btw.

Strippenkaart 5x schrijven blogs – €600 ex. btw.

Direct starten?

Het publiceren van blogs is, naar mijn mening, onmisbaar in je marketingstrategie én een ideale manier om jezelf te laten zien aan de wereld. Dus: loop jij al een tijdje rond met het idee te starten met bloggen? Laat mij je helpen en breng structuur aan in het publiceren van jouw blogs. Ik zit klaar met mijn agenda.