• Strippenkaart

STRIPPENKAART VOOR BLOGS

Bloggen is een leuke én makkelijke manier om nieuwe klanten naar je website te trekken en jouw unieke kennis te delen met anderen. Schrijf jij je eigen artikelen of blogs? Of staat het al een tijdje op je to-do-list, maar komt het er niet van door gebrek aan tijd? Laat mij je helpen structuur en regelmaat in je publicaties te brengen.

Investering

Ja, je artikelen en blogs laten schrijven door iemand anders is een investering. Maar: die investering verdien je -als het goed is- dubbel en dwars weer terug. Iedere publicatie van een blog leveren mij altijd één of meerdere klanten op. Meestal gaat de telefoon nog dezelfde week. Ik vind het magisch;-).

De voordelen van (zakelijk) bloggen:

Bloggen is dé manier om jezelf en de expertise van je bedrijf te laten zien. Daarnaast is het gewoon ook heel leuk om te doen. Niet overtuigd? Acht redenen om direct te starten met bloggen:

 • je zet jezelf/je bedrijf neer als expert;
 • je kunt je passie delen;
 • je geeft gratis content weg en dat doet het natuurlijk supergoed bij je doelgroep;
 • een blog versterkt social media, dus meer conversie;
 • je hebt steeds nieuwe content op je website en daar houdt Google van. Je website wordt beter vindbaar;
 • je leert je klanten kennen en zij jou;
 • je kunt je ideeën testen en feedback vragen;
 • je vergroot je netwerk.

Blogs schrijven

Heb je geen tijd, zin of is er een andere reden dat je niet aan het schrijven van blogs toekomt? Huur mij in als ghostwriter.

Hoe werkt het?

 1. Je schaft een strippenkaart aan (drie of vijf strippen).
 2. We plannen samen wekelijks/maandelijks een moment waarop je mij (per e-mail of telefoon) de input voor jouw blog aanlevert.
 3. Vervolgens ga ik aan de slag met de tekst, structuur en de inhoud. Ik houd daarbij rekening met SEO, sterke titels, tussenkopjes, linkbuilding en call to actions.
 4. Vaak volgt er daarna nog een kleine correctieronde.
 5. En voilà, je blog is klaar voor publicatie op je website en social media.

Doorlooptijd: ongeveer 1 week.

Kosten

Voor het schrijven van een losse blog betaal je €175,- ex. btw. Dat is inclusief de contactmomenten, het schrijfwerk en een correctieronde.

Met een strippenkaart ben je voordeliger uit:

Strippenkaart 3x schrijven blogs – €450 ex. btw.

Strippenkaart 5x schrijven blogs – €600 ex. btw.

PS. Je kunt je artikelen of blogs ook door mij laten redigeren. Hiervoor gelden andere tarieven, laat me weten wat je nodig hebt.

Direct starten?

Het publiceren van blogs is, naar mijn mening, onmisbaar in je marketingstrategie en een ideale manier om jezelf te laten zien aan de wereld. Dus, loop jij al een tijdje rond met het idee te starten met bloggen? Verlang je naar structuur en regelmaat in het publiceren van artikelen?

Neem contact op en dan plannen we direct een afspraak in.