• Workshop Magie van de Maan

WORKSHOP ‘MAGIE VAN DE MAAN’

De maan is een wonderbaarlijk fenomeen. Niet alleen staat ze elke dag te schitteren aan de hemel, ze heeft ook een sterke invloed op de natuur en dus ook op ons, mensen. In deze (schrijf)workshop gaan we aan de slag met jouw wensen en kijken we hoe de maancyclus je kan helpen om deze in de wereld te zetten.

Wees welkom!

Twee x schrijven met de maan

Op de eerste keer dat we samenkomen is het bijna Nieuwe Maan. We stemmen ons af op deze energie en werken aan vragen als: Wat zijn jouw dromen en wensen? Wat is er nodig op dit moment? Hoe zie je jezelf in de wereld? Hoe kan de maancyclus jouw plannen een boost geven? Waarom zou je je afstemmen op de maan en hoe doe je dat?

De tweede keer dat we samenkomen, ongeveer twee weken later, is het bijna Volle Maan. Tijd om te kijken hoe het ervoor staat met jouw wensen, wat staat er in de weg, wat mag je loslaten en wat zet deze Volle Maan voor jou in het licht?

Inhoud

In deze praktische workshop maak ik o.a. gebruik van astrologie, meditatie en visualisatie, het boek ‘Leven met de maan’ van Yasmin Boland en creatieve schrijfopdrachten. We kijken naar jouw sterrenbeeld en wat deze ‘manen’ voor jou persoonlijk betekenen. Echt even intunen dus;-).

Zelf zet ik de maanenergie de laatste jaren in bij het vormgeven van mijn wensen en ideeën. Mede om die reden ben ik een opleiding Astrologie gaan volgen, die ik de komende maanden afrond. Ik ervaar het als een speelse manier om te werken aan grote én kleine plannen. Daarnaast brengt het me veel structuur en overzicht om maandelijks actief bezig te zijn met de maan.

Details + aanmelden

Wil jij in een informele en huiselijke setting ontdekken wat de magische maanenergie voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor de pilot van de workshop Magie van de Maan:

Data                : Zaterdag 21 maart (Nieuwe Maan) + zaterdag 4 april (Volle Maan) 2020.

Tijd                  : 10.00 – ongeveer 12.30 uur.

Locatie            : Vogelenzang, exacte locatie volgt.

Meenemen      : Notebook en pen.

Investering      : €25,- (voor 2x) inclusief koffie/thee, lekkers en good vibes.

Aanmelden     : Stuur een mailtje naar info@maikegerritsen.nl met daarin jouw gegevens + geboortedatum.

Verder…

Wil je meer weten of heb je vragen over de workshop, neem gerust contact op.

(Photo credits: Sanni Sahil op Unsplash)