Happy Holidays!

De kerstdagen staan op de stoep en ik heb er zin in. Van 27 december 2016 t/m 4 januari 2017 = vakantie! We blijven gewoon lekker thuis; een beetje koken, lezen, niksen en naar Sprookjeswonderland met de boys.

En ik ben er ook wel aan toe want men, wat een jaar! Ik begon 2016 met een nieuwe website en voorzichtige stapjes om mijn schrijfcarrière weer nieuw leven in te blazen na de geboorte van mijn 2e kind. Mijn blog op de website van Dr. Woe zorgde ervoor dat de telefoon meteen begon te rinkelen om -tot op deze week- niet meer te stoppen.

Er volgde een intensieve periode van veel schrijfklussen, weinig oppas, nieuwe opdrachtgevers, stress, hoogtepunten (publicatie in Mama & Family en winnaar verhalenwedstrijd Verhalenmakers), teleurstellingen, geldstromen en een berg persoonlijke ontwikkeling. In combinatie met een jong gezin op zijn zachts gezegd ‘best een uitdaging’.

Maar hey… I made it!

Een supertoffe tijd en tegelijkertijd net de stroomversnelling van het zwembad in Center Parcs (never ending, haha). Gelukkig heb ik deze zomer kunnen gebruiken om te boel bij te stellen en beter in te richten.

En nu is daar alweer bijna het nieuwe jaar! 2017 staat voor mij in het teken van focus en verdieping. Focus op mijn werk en gezin, structuur en financiën. Verdieping in relaties met familie en vrienden. Veel lachen, vertrouwen, lekker vaak naar buiten, schrijven, lief zijn voor elkaar én voor onze aardbol.

Ik ben er klaar voor, jij ook? Een te gekke kerst en een happy 2017! 

PS. Heb je de tijd? Lees lekker verder. Wil je jouw tekstwensen graag uitbesteden? Neem dan gerust contact met me op: info@maikegerritsen.nl

 

Terug naar overzicht