HOE SCHRIJF JE EEN BLOG?

Hoe schrijf je een pakkende blog? Wat is een fijne opbouw? Hoe lang is een goede blog? Ik deel de basics graag met je.

SUMMER OF LOVE

De Summer of Love staat voor de deur. Over anticiperen, inenten en mooie inzichten. Wat gaat er mee in jouw koffer deze zomer?

6x MIJN BESTE THUISWERK-TIPS

6x Thuiswerktips in corona-times. Stoei je met de balans werk/huishouden/gezin/saai? Dit is mijn ervaring met thuiswerken😉
Herschrijf ons verhaalMaike Gerritsen

HERSCHRIJF ONS VERHAAL

Herschrijf ons verhaal: column over Corona, Moeder Aarde en de kans om ons verhaal te herschrijven. Ik wens je veel liefde en gezondheid toe!
Tone of voice

OP ZOEK NAAR JOUW TONE OF VOICE

Jouw unieke tone of voice, heb je die al gevonden? Tip: Kijk naar je bedrijf of merk als zijnde een persoontje. Lees er hier alles over.
StrippenkaartMaike Gerritsen

STRIPPENKAART VOOR BLOGS

Starten met bloggen, maar ontbreekt het je simpelweg aan tijd? Schaf een strippenkaart aan en voor je het weet staat je eerste blog online!
SchrijfflowMaike Gerritsen

ONTDEK JE SCHRIJFFLOW

In een schrijfflow zitten is geweldig. De letters vliegen op papier en de tijd vliegt voorbij. Hoe kom je in zo'n fijne flow? Mijn tips voor jou!
Zonnegroet: inspiratie in je donder!Maike Gerritsen

ZONNEGROET: INSPIRATIE IN JE DONDER!

Voorjaars- of najaarsmens, wat ben jij? Met blote benen in het zand en het praktische Meervoudige Intelligentie-model, plonsen we de zomer tegemoet!

TONE OF VOICE + SUPERHANDIG MODEL

Tone of voice. Wat is het en hoe zorg ervoor dat jouw bedrijf of organisatie zijn of haar eigen, unieke uitstraling krijgt? Ontdek het in mijn blog!
Hallo, creatief breinMaike Gerritsen

HALLO, CREATIEF BREIN!

Creatief schrijven + tips om uit je comfortzone te treden. Zoals schrijven met een oldskool pen. Yes! Je leest er hier alles over.
Maike Gerritsen

HOE MAAK JE JOUW WERK LEUKER?

Werk is voor veel mensen een, (bijna) dagelijks, terugkerend event. Beter dat je er dan plezier in hebt. Toch? Ik deel mijn inspiratie graag met je.
Zomer

ZOMERSCHOONMAAK

De zomer staat voor de deur, een ideaal moment om aan je bedrijf te werken. Wat ga jij doen? Ik heb mijn lijstje aan (schrijf)plannen bijna af!
Let's go steadyMaike Gerritsen

LET’S GO STEADY

Over robottaal en hoe je een oprechte connectie met de lezer maakt. Let's go steady!
Maike Gerritsen

SUNNY SIDE UP

Een smakelijke blog over balans. In het leven én in je teksten!